Prototypen

Senior UX designer og kreativ front-end utvikler med høy forretningsforståelse. Trønder bosatt i Oslo.

kontakt@prototypen.no
+47 9555 9666


NO EN
Stressa på grunn av kunstig intelligens? – Senior UX designer i Oslo – Axel Ferdinand Giæver / Prototypen
Kunstig intelligens (KI)

Stressa på grunn av kunstig intelligens?

Pust med magen. Bruk heller kunstig intelligens til å gjøre alle de kjedelige oppgavene du og kundene dine ikke gidder å gjøre.


Det har vært en vanvittig utvikling i kunstig intelligens (KI) de siste månedene, og det som var banebrytende for tre måneder siden oppfattes som utdatert i dag.

Visste du at KI-systemer nå kan generere realistiske bilder og videoer, forutsi kundeadferd med imponerende nøyaktighet og til og med hjelpe forskere med å oppdage nye medisiner raskere?

Og ingen aner heeelt hvor veien går.

Men en ting er sikkert: KI kan åpne mange dører for deg. Dører som vil gjøre arbeidshverdagen din enklere, mer effektiv og til og med morsommere, samtidig som du vil se gode resultater på bunnlinja.

Den raske utviklingen gir enorme muligheter for bedrifter som er villige til å ta i bruk KI på en ansvarlig måte, og vil antagelig sette tilbake de bedriftene som er skeptiske til teknologien...

Spørsmålet er: Hvordan kan du og din bedrift ta i bruk KI allerede i dag?

Jeg er på ingen måte en ekspert på kunstig intelligens (hvem er egentlig det?), men jeg kan bistå med rådgivning til hvordan du integrerer KI i arbeidshverdagen på helt konkrete måter, både internt og ut mot kundene.

Få hjelp til å lage skreddersydde KI-løsninger hvor du lar kunstig intelligens gjøre alle de kjedelige oppgavene du og kundene dine ikke gidder å gjøre.

Axel Ferdinand Giæver – Senior UX designer i Oslo – Axel Ferdinand Giæver / Prototypen
Axel Ferdinand Giæver
Senior UX designer i Oslo

kontakt@prototypen.no
+47 9555 9666
LinkedIn