Prototypen

Senior UX designer og kreativ front-end utvikler med høy forretningsforståelse. Spesialist på designsystemer og komplekse prototyper bygget med kode.

kontakt@prototypen.no
+47 9555 9666


NO EN
Hva andre sier – Senior UX designer i Oslo – Axel Ferdinand Giæver / Prototypen
Referanser

Hva andre sier

Det er litt kleint å legge ut skryt man har fått av andre, men litt hyggelig også. Dessuten genererer det jobb!Axel is an expert at working together with a client to truly understand their vision, articulating that vision in a way that deeply resonates with their audience & creates an atmosphere of excitement & awe.

By closely collaborating on the creative for many of the websites we built on our Education Modernization Team at Meta (formerly known as Facebook), we were able to push our team's creative to the next level.

Axel ensured that every part of our process – everything including the strategy, concept, user experience, site structure, moodboards, wireframes, mock-ups, & final website development – was created with a clean & clear hierarchy, actionable call-to-actions, eye-catching visuals & interactions, and strong integrity that would support our educational audiences for years to come.

By truly committing himself to building strong digital experiences for the underrepresented & historically marginalized communities within education that we strive to support, Axel was able to move the needle for our team in a direction that recruited thousands more educators to hear our cause, & thus expand access to educational and economic opportunities for learners everywhere.

I would work alongside Axel again in a heartbeat, and am super excited for all of his future endeavors & any place he would bring "little delights" to anyone's work.Joey Raiton, Head of Design, Education Modernization Team at Meta


Axel er genuint interessert i å løse problemer. Han stiller alle de riktige spørsmålene, er effektiv og har en entusiastisk måte å presentere arbeidet sitt på. Han hater å kaste bort tid og han har en unik måte å komme til kjernen i oppgaven på.

Definitivt en av de beste designerne jeg noensinne har jobbet med.Hilde Falck-Andersen, CEO i Cognita


Axel er en svært hyggelig, rask og dyktig UX-enhjørning som designer med kode - mer effektivt blir det ikke.Joakim Howlid, Leder for innovasjon, produkter og tjenester i Hovedorganisasjonen Virke


Axel hjalp oss med utviklingen av nettsiden vår klokt.no. Han klarte å gjøre prosessen lærerik og inspirerende.

Han er flink med mennesker og var utrolig kjapp med å forstå hvem vi er og hva vi trengte. Han jobber godt under press og er rolig også når det koker.

Axel responderer kjapt og profesjonelt og jeg anbefaler han på det aller varmeste.Silje Larsen, Partner Inovati


Vi var så heldig å få anbefalt Axel og prototypen.no for å få utviklet webside til vårt nye konsept KLØKT.

Det har vært helt helt fantastisk å samarbeide med Axel fra første møte til lansering. Han kombinerer et faglig superhøyt nivå, med entusiasme, fleksibilitet, kundeempati, konstruktiv forventningsavstemning.

Han og hans kolleger har overlevert på våre forventninger og jeg kan ikke få anbefalt ham sterkt nok. Check it out: klokt.no! Takk Axel!Tommy Lund Andersen, Partner Inovati


Axel har svært gode samarbeidsevner, god oversikt, blikk for hva som fungerer og er svært effektiv. Gjennom hans gode skisser og design som leder oss gjennom systemet opplever vi som brukere at systemet er intuitivt.Karsten Nikolaisen, Seniorrådgiver i Statens vegvesen


Jeg har et veldig godt inntrykk av Axel etter å ha arbeidet sammen med ham i et prosjekt i regi av Statens vegvesen. Axel er proaktiv, grundig og alltid tilgjengelig for avklaringer. Jeg vil ikke nøle med å anbefale Axel til andre som trenger en UX designer.Lars Gjerstad, Testleder i Statens Vegvesen


Norwegian Adventure Company er et opplevelses og explorer cruise selskap, som nå omsider fremstår slik vi ønsker det på nett. Dette hadde vi ikke fått til uten den trygge og erfarne hånden til Axel, som loset oss gjennom 12 måneder med fokusert, strukturert og krevende arbeid med å bygge verdi på nett for fremtiden.

Jeg har vært «in the game» i mange år, og jeg kan med hånden på hjertet si at Axel står ut som en unik UX Designer, som jeg trygt kan anbefale mitt nettverk og andre som trenger denne type kompetanse👊Fredrik Geelmuyden, Adventurer i Norwegian Adventure Company


Axel var UX-designer, sparringspartner og leder for utviklingen av ny nettside for oss i @norwegianadventurecompany og samarbeidet og leveransene har vært en utelukkende positiv opplevelse!

Strukturert, effektivt og alltid løsningsorientert har Axel vært en profesjonell samarbeidspartner som har holdt tempo og kvalitet oppe i prosessen på en spesielt god måte.

Vi er utrolig fornøyd med sluttresultatet og glade for at han ønsket å jobbe med oss. Anbefaler ham på det aller sterkeste!Nina Kristine Madsen-Geelmuyden, Managing Director / Founding partner i Norwegian Adventure Company


Axel og jeg har jobbet sammen både i Netlife Design og i Dekode. Det første du legger merke til med Axel på jobben, er at nivået av energi, glede og fokus får et halvt dusin workshop-deltagere ut av stolene sine og opp på bordet.

Det neste du legger merke til er at kunnskapen hans og UX-talentet kun matches av hans evne til å kommunisere og dele, på akkurat det rette nivået. Han gjør det på en måte som er både avvæpnende og kraftfull på samme tid.

Når han setter i gang med å skissere en løsning, vil du også legge merke til en kompromissløs tilnærming til å løse brukerbehov samtidig som han respekterer forretningsbehovene. Hvis verdikjeden din inkluderer noe digitalt – da vil du ha Axel med på laget.

Match dette med hans strukturerte måte å jobbe på og hans høye arbeidsmoral, og du vet at dette er en person jeg virkelig anbefaler å jobbe med – hvis du får sjansen.Marius Granholt, COO i Dekode


Axel er et unikum av en UX-designer. Han har en enorm bredde i kunnskapsporteføljen sin. Du kan alltid føle deg trygg på at han leverer kvalitet, at han gjør vurderinger ut fra nødvendige perspektiver og at forretningstrategiske føringer er ivaretatt.

Jeg har jobbet sammen med Axel både i konsulentteam og som kunde, og jeg anbefaler ham på det sterkeste.Hilde Rudi Olsen, Webansvarlig i Hovedorganisasjonen Virke


Axel er en svært talentfull UX-designer med en sterk teknisk tilnærming og en bred forståelse av alt digitalt. Han har erfaring både i sitt profesjonelle liv og i sitt personlige liv som gir ham en fordel i prosjekter og kundemøter; han forstår virkelig både mennesker og bedrifter. Og kundenes behov.

Han elsker utfordringer og løser dem vanligvis perfekt. Med en positiv holdning til livet generelt sprer han god energi og et positivt tankesett til både kolleger og kunder. Han har også et høyt nivå av integritet og er veldig ansvarlig. Alle på jobben elsker og respekterer Axel.

Hans sterke tro på enkelhet og brukersentrert design gjør ham til en viktig ressurs i nesten alle digitale prosjekter. Med formål om å lage de beste digitale løsningene på vegne av sine kunder, er han ikke redd for å utfordre og si meningen sin.

Needless to say: Jeg kan anbefale Axel på det sterkeste.Hillevi Røstad, CAO i Dekode


Vi i Virke har vært så heldige å ha etablert et samarbeid med Axel i Prototypen. Det siste halvåret har Axel bidratt med idéer, praktisk brukertesting og god design som har løftet Arbeidsgiverguiden vår til neste nivå av brukervennlighet.

Gøy å jobbe med Axel som har teknisk innsikt, er kreativ, løsningsorientert, praktisk og kjapp! Gleder oss til neste felles løft sammen!Helen von Quillfeldt, HR konsept- og forretningsutvikler i Virke


Axel har et smart, digitalt hode, og er en "native" designer til tross for sin mangel på universitetsutdannelse innen design. Han forstår både kundebehovene og brukerbehovene, og holder et høyt tempo mot målet mens han inkluderer brukere underveis. Han er også villig til å lære og endre etter hvert som det dukker opp ny informasjon.

Hans ferdigheter stopper ikke ved designfronten – han gjør også noe av kodearbeidet selv. Noen av kundene våre ønsket ikke å samarbeide med andre designere enn Axel.

Som prikken over i'en vil jeg legge til at han har utmerkede sosiale ferdigheter.Rune Yndestad Møller, Daglig leder i Feed


Det har vært en glede å jobbe med Axel. Han er smart, strukturert, kunnskapsrik og veldig lett å kommunisere med. Da han jobbet med startup‘en vår grep han raskt tak i konseptet vårt, utfordret forutsetningene våre på konstruktive måter og kom med gode ideer til hvordan vi kan forbedre vår løsning.

Axel snakker ikke bare om ting, men begynner heller å skissere løsninger helt i starten, og bruker skissene for å samle nødvendig innsikt og tilbakemeldinger. Han er presis og effektiv (en sjelden kombinasjon, etter min mening) både i tankegangen sin og i arbeidet sitt.

Axel designet et responsivt nettsted for SoBo Community, samarbeidet tett med utviklere under implementeringen og gjorde påfølgende testing og kvalitetssikring.

Axel får min høyeste anbefaling, og vi vil definitivt bruke ekspertisen hans igjen. Anjali Bhatnagar, Experienced change leader, physicist and design enthusiast with personal mission to execute ideas that improve societies


Jeg har jobbet tett med Axel på en rekke prosjekter. Han er flink, pragmatisk og alltid i godt humør. Han har et ferdighetssett som fint overlapper med UX, design og frontend, noe som betyr at han er virkelig flink til å balansere brukervennlighet, estetikk og implementeringstid når han tar beslutninger.

I tillegg er han veldig strukturert! Kan ikke be om mye mer. Jeg kan anbefale på det sterkeste å jobbe med Axel :) Ida Aalen, Co-founder & Chief Product Officer i Confrere


Axel har alltid med seg den beste utgaven av seg selv på jobb. Dette sprer godt humør og motiverer de han jobber med til å levere sitt beste. Axel bryr seg om personene han jobber med, samtidig som han gir ærlige og direkte tilbakemeldinger. Hans balanse mellom å bry seg og gi ærlige tilbakemeldinger, gjør at alle som jobber med Axel har mulighet til å utvikle seg. Han er en utmerket lagspiller.

Som UX designer er Axel systematisk og effektiv, detaljorientert og holistisk. Han begeistrer kunder, prosjektledere, produkteiere, designere og utviklere med UX design av høy kvalitet, til avtalt tid og omfang. Axel har også inngående front-end-kompetanse, et stort fortrinn i tverrfaglige digitale team.

Jeg anbefaler alle å ta kontakt med og jobbe sammen med Axel!Håkon Stillingen, Product Manager i Ruter
Behov for en senior UX designer?

Om du sitter med planer om å redesigne nettstedet ditt, eller har en lur idé du ønsker å realisere digitalt – ta kontakt.

Axel Ferdinand Giæver – Senior UX designer i Oslo – Axel Ferdinand Giæver / Prototypen
Axel Ferdinand Giæver
Senior UX designer i Oslo

kontakt@prototypen.no
+47 9555 9666
LinkedIn