Prototypen

Senior UX designer og kreativ front-end utvikler med høy forretningsforståelse.

kontakt@prototypen.no
+47 9555 9666


NO EN
Hva andre sier

Hva andre sier


Axel er genuint interessert i å løse problemer. Han stiller alle de riktige spørsmålene, er effektiv og har en entusiastisk måte å presentere arbeidet sitt på. Han hater å kaste bort tid og han har en unik måte å komme til kjernen i oppgaven på.

Definitivt en av de beste designerne jeg noensinne har jobbet med.
Hilde Falck-Andersen, CEO i Cognita


Axel er en svært hyggelig, rask og dyktig UX-enhjørning som designer med kode - mer effektivt blir det ikke.
Joakim Howlid, CTO i Hovedorganisasjonen Virke


Axel og jeg har jobbet sammen både i Netlife Design og i Dekode. Det første du legger merke til med Axel på jobben, er at nivået av energi, glede og fokus får et halvt dusin workshop-deltagere ut av stolene sine og opp på bordet.

Det neste du legger merke til er at kunnskapen hans og UX-talentet kun matches av hans evne til å kommunisere og dele, på akkurat det rette nivået. Han gjør det på en måte som er både avvæpnende og kraftfull på samme tid.

Når han setter i gang med å skissere en løsning, vil du også legge merke til en kompromissløs tilnærming til å løse brukerbehov samtidig som han respekterer forretningsbehovene. Hvis verdikjeden din inkluderer noe digitalt – da vil du ha Axel med på laget.

Match dette med hans strukturerte måte å jobbe på og hans høye arbeidsmoral, og du vet at dette er en person jeg virkelig anbefaler å jobbe med – hvis du får sjansen.
Marius Granholt, COO i Dekode


Axel er et unikum av en UX-designer. Han har en enorm bredde i kunnskapsporteføljen sin. Du kan alltid føle deg trygg på at han leverer kvalitet, at han gjør vurderinger ut fra nødvendige perspektiver og at forretningstrategiske føringer er ivaretatt.

Jeg har jobbet sammen med Axel både i konsulentteam og som kunde, og jeg anbefaler ham på det sterkeste.
Hilde Rudi Olsen, Webansvarlig i Hovedorganisasjonen Virke


Axel er en svært talentfull UX-designer med en sterk teknisk tilnærming og en bred forståelse av alt digitalt. Han har erfaring både i sitt profesjonelle liv og i sitt personlige liv som gir ham en fordel i prosjekter og kundemøter; han forstår virkelig både mennesker og bedrifter. Og kundenes behov.

Han elsker utfordringer og løser dem vanligvis perfekt. Med en positiv holdning til livet generelt sprer han god energi og et positivt tankesett til både kolleger og kunder. Han har også et høyt nivå av integritet og er veldig ansvarlig. Alle på jobben elsker og respekterer Axel.

Hans sterke tro på enkelhet og brukersentrert design gjør ham til en viktig ressurs i nesten alle digitale prosjekter. Med formål om å lage de beste digitale løsningene på vegne av sine kunder, er han ikke redd for å utfordre og si meningen sin.

Needless to say: Jeg kan anbefale Axel på det sterkeste.
Hillevi Røstad, CAO i Dekode


Vi i Virke har vært så heldige å ha etablert et samarbeid med Axel i Prototypen. Det siste halvåret har Axel bidratt med idéer, praktisk brukertesting og god design som har løftet Arbeidsgiverguiden vår til neste nivå av brukervennlighet.

Gøy å jobbe med Axel som har teknisk innsikt, er kreativ, løsningsorientert, praktisk og kjapp! Gleder oss til neste felles løft sammen!
Helen von Quillfeldt, HR konsept- og forretningsutvikler i Virke


Axel har et smart, digitalt hode, og er en "native" designer til tross for sin mangel på universitetsutdannelse innen design. Han forstår både kundebehovene og brukerbehovene, og holder et høyt tempo mot målet mens han inkluderer brukere underveis. Han er også villig til å lære og endre etter hvert som det dukker opp ny informasjon.

Hans ferdigheter stopper ikke ved designfronten – han gjør også noe av kodearbeidet selv. Noen av kundene våre ønsket ikke å samarbeide med andre designere enn Axel.

Som prikken over i'en vil jeg legge til at han har utmerkede sosiale ferdigheter.
Rune Yndestad Møller, Daglig leder i Feed


Det har vært en glede å jobbe med Axel. Han er smart, strukturert, kunnskapsrik og veldig lett å kommunisere med. Da han jobbet med startup‘en vår grep han raskt tak i konseptet vårt, utfordret forutsetningene våre på konstruktive måter og kom med gode ideer til hvordan vi kan forbedre vår løsning.

Axel snakker ikke bare om ting, men begynner heller å skissere løsninger helt i starten, og bruker skissene for å samle nødvendig innsikt og tilbakemeldinger. Han er presis og effektiv (en sjelden kombinasjon, etter min mening) både i tankegangen sin og i arbeidet sitt.

Axel designet et responsivt nettsted for SoBo Community, samarbeidet tett med utviklere under implementeringen og gjorde påfølgende testing og kvalitetssikring.

Axel får min høyeste anbefaling, og vi vil definitivt bruke ekspertisen hans igjen.
Anjali Bhatnagar, Experienced change leader, physicist and design enthusiast with personal mission to execute ideas that improve societies


Jeg har jobbet tett med Axel på en rekke prosjekter. Han er flink, pragmatisk og alltid i godt humør. Han har et ferdighetssett som fint overlapper med UX, design og frontend, noe som betyr at han er virkelig flink til å balansere brukervennlighet, estetikk og implementeringstid når han tar beslutninger.

I tillegg er han veldig strukturert! Kan ikke be om mye mer. Jeg kan anbefale på det sterkeste å jobbe med Axel :)
Ida Aalen, Co-founder & Chief Product Officer i Confrere


Axel har alltid med seg den beste utgaven av seg selv på jobb. Dette sprer godt humør og motiverer de han jobber med til å levere sitt beste. Axel bryr seg om personene han jobber med, samtidig som han gir ærlige og direkte tilbakemeldinger. Hans balanse mellom å bry seg og gi ærlige tilbakemeldinger, gjør at alle som jobber med Axel har mulighet til å utvikle seg. Han er en utmerket lagspiller.

Som UX designer er Axel systematisk og effektiv, detaljorientert og holistisk. Han begeistrer kunder, prosjektledere, produkteiere, designere og utviklere med UX design av høy kvalitet, til avtalt tid og omfang. Axel har også inngående front-end-kompetanse, et stort fortrinn i tverrfaglige digitale team.

Jeg anbefaler alle å ta kontakt med og jobbe sammen med Axel!
Håkon Stillingen, Product Manager i Ruter